Tocmai ai ajuns pe strada Vulturilor, nr. 1, oraşul Petrila! Unde?

mother's museum

Aici găseşti una din creaţiile caricaturistului Ion D. Barbu din Petrila. Am mai vorbit despre el AICI. Ce idee creaţă i-a mai venit de data aceasta? Una care îţi mângâie inima. A refuzat să vânda casa mamei sale şi în spaţiul respectiv a creat Muzeul Mamei, un muzeu dedicat dragostei materne de pretutindeni.

mother's museum muzeul mamei

Unii oameni au plâns în timpul vizitei, gândindu-se la ‪‎mama‬ lor.

muzeul mamei mother's museum

Care cameră este una dintre cele mai importante pentru mama?

bucatarie museul mamei

Da, ai ghicit! Este vorba de bucătărie. Îţi aminteşti când, copil mic fiind, nu ajungeai la masă şi mama, cu blândeţe, îţi dădea ea castronelul cu pufarine? Zâmbetul ei diafan, al veşnicei amintiri, păstrează vie inocenţa copilăriei. Nici stilul de gătit al mamei nu se uită. Ce să mai zic de reţete?

oale muzeul mamei

Musaca de vinete, supă cu găluşti de griş, ostropel de pui, drob, sărmăluţe, ardei copţi… Gustul mâncărurilor făcute de mama nu se uită şi greu se mai pot reproduce.

Tu ce îţi aminteşti legat de mama ta? Care este primul lucru care îţi vine în minte? 🙂 Suntem curioşi să aflăm răspunsul tău. Ne vedem în secţiunea de comentarii, mai jos! 😉

Mama, te iubim şi îţi mulţumim că ai grijă de noi!

O mie de săruturi şi îmbrăţişări! :* :* :*

zig zag cu ion barbu muzeul mamei

Foto: Oancia Iulian

Echipa Zig Zag prin România

Echipa Zig Zag prin România

Cauți informații despre România frumoasă? Aici găsești postări turistice, fotografii spectaculoase, video dinamice și un strop de motivație de la români!
Echipa Zig Zag prin România

Ultimele postari ale lui Echipa Zig Zag prin România (vezi toate)