eveniment-zig-zag-prin-alba-muzeul-principia-romania

E un titlu cam dramatic, aşa este? Pare dramatic.

Dar ne referim la un altfel de sfârşit…

Am străbătut timp de 38 de zile judeţul Alba.

L-am capturat în fotografie prin toate cele 15 zone principale vizitate:

Alba Iulia, Sebeș, Zlatna, Arieșeni, Scărișoara, Sălciua, Câmpeni, Roșia

Montană, Rimetea, Aiud, Teiuș, Blaj, Cetatea de Baltă, Cugir, Munții Șureanu.

După încheierea călătoriei Zig Zag prin Alba, am lăsat în urmă nişte daruri

şi am botezat judeţul: Alba – Inima Unirii Neamului! Acest articol este

despre recunoştinţă şi apreciere. Mulţumim tuturor partenerilor, colaboratorilor

şi voluntarilor care ne-au susţinut! Vom structura mesajul nostru în 3 secţiuni:

firme şi asociaţii partenere, colaboratori pe foto-video şi colaboratori pe scris.

  1. Firme şi asociaţii partenere:

Dorită încrederii voastre investite în proiectul Zig Zag prin România, aţi contribuit nu doar la nivel local, ci şi naţional. Vă felicităm pentru activitatea deja depusă în susţinerea turismului românesc! Vă apreciem pentru serviciile, produsele şi îndrumarea oferite nouă pe parcursul şederii noastre în judeţul Alba!

Mulţumim, Marian Oancia, Dumitru Pascariu şi Adelina Elena Ababei, pentru relaţiile create în mediul de afaceri, turism şi educaţie! De asemenea, mulţumim Iulian Oancia că ne-ai oferit ocazia să ne bucurăm de primul nostru partener naţional, Let’s do it, Romania! 😀 Împreună, pentru România! 🙂 Apasă AICI pentru toţi partenerii noştri! 😉

  1. Colaboratori pe foto-video:

Iulian Oancia şi Elena Andreea Acăprăriţei au făcut posibil realizarea clipului de prezentare a judeţului Alba. Ei erau din prima zi pe teren, fotografiind de dimineaţă până seară. Au preluat materiale zilnic. Iar până în ultima zi din judeţ, au fost în camera de la Hotel Transilvania, făcând montajele pentru hyperlapse Zig Zag prin Alba.

Alături de cei doi, Craiu Lucian a pus toate piesele împreună şi a montat totul în clipul pe care îl poţi vizualiza AICI.

Îl apreciem, de asemenea, pe Ionuţ Vaidean pentru disponibilitatea arătată în a ne ajuta cu fotografii când am avut nevoie. Mulţumim! ^_^

  1. Colaboratori pe conţinut:

Radu Dascălul a coordonat realizarea cărţii Zig Zag prin Alba. Şi a avut alături pe Laura Chihaia, Ionuţ Teoderaşcu, Nicoleta Felea, Diana Lupu şi Nina Gabriela. Împreună au reuşit să acopere secţiunea „Ştiai că?” la timp, plus secţiunile de unicitate, ZigZag-ul nostru şi ZigZag-ul tău.

Curând, veţi putea descărca cărţile noastre şi de pe online…

***

Tragem linie. Şi îţi spunem că au fost mulţi mai mulţi oameni care ne-au ajutat. Nu în ultimul rând, îţi mulţumim ţie, care ne citeşti materialele şi ne urmăreşti pe social media. Şi tu faci parte din familia Zig Zag prin România!

Chiar şi nouă ar trebui să ne mulţumim şi să ne încurajăm, pentru că facem ceva ce nu a mai făcut nimeni până acum. Străbatem ţara în lung şi în lat, aproape neîncetat, aproape 100% voluntar, setaţi mentali că asta este misiunea noastră nobilă pe care o avem de dus până la capăt, indiferent de rezultatele ideale pe care ni le dorim îndeplinite. În sensul acesta…

Dă de veste mai departe! Zig Zag prin România vrea să se multiplice! Ce înseamnă asta? Înseamnă că uşor-uşor, începem să ţipăm ca sugarul când îi este foame:

NE ESTE FOAME DE COLABORARE!

Da, vrem să ne multiplicăm! 🙂 Vrem să aducem alături oameni care ştiu să scrie, să facă reportaje, să facă research amănunţit şi detaliat, să prelucreze fotografii, să monteze video, ştiu design, web development, antreprenoriat şi vânzări.

Şi cum noi suntem aticipi, nu ştiu de ce, dar am senzaţia că numai nişte persoane atipice ar putea accepta o astfel de invitaţie. DEŞI, beneficiile ar putea surâde oricui. Va urma o lansare oficială a acestui mesaj, în care vom nota clar condiţiile.

Între timp, nu te lăsa păcălit! Detaliile sunt pe vine. Dar tu te poţi scrie în acest proces de recrutare chiar azi. Cum? Scrie-ne un mesaj la adresa de e-mail cu textul „particip la zig zag”, apoi ataşează-ne CV-ul tău şi o scrisoare de motivaţie, care să vorbească despre abilităţile prin care vei servi acest proiect. Adresa de e-mail este: zigzagprinromania@gmail.com.

De asemenea, dacă eşti din Cluj sau un pur pasionat de acest judeţ îţi lansăm o provocare! Trimite-ne oricând locaţii interesante de vizitat, poveşti sau sugestii de oameni care te inspiră prin exemplul lor personal. Scrie-ne acestea într-un mesaj privat pe pagina de Facebook sau pe zigzagprinromania@gmail.com. Pe cele mai bune le vom publica pe blogul nostru, menţionând sursa din care provin! 😉

Poţi cerceta şi pagina noastră de „Implică-te!”, AICI.

Ţine minte: „Unde-s mulţi, puterea creşte şi povestea nu s-opreşte!”

eveniment-zig-zag-prin-alba-muzeul-principia

Mulţumim, Muzeul Principia şi Primăriei Alba Iulia! 🙂

Cu entuziasm,

Echipa Zig Zag prin Romania

şi viitorii zigzagări! 🙂

Echipa Zig Zag prin România

Echipa Zig Zag prin România

Cauți informații despre România frumoasă? Aici găsești postări turistice, fotografii spectaculoase, video dinamice și un strop de motivație de la români!
Echipa Zig Zag prin România

Ultimele postari ale lui Echipa Zig Zag prin România (vezi toate)