Dacă ești în căutarea unui loc ascuns de agitația orașului și situat chiar în inima pădurii, ești unde trebuie. Tarnița Forest Lake e acel spațiu, chiar pe marginea lacului Tarnița, din județul Cluj. Someșul Cald șerpuiește printre munți și creează, în mod fascinant, peisaje care te duc cu gândul la fiordurile norvegiene, care te cuceresc. Poziționarea cabanelor montane într-un colț al lacului oferă priveliști spectaculoase: muntele e lângă tine, iar lacul e chiar la picioarele tale.

Tarnița Forest Lake, după cum sugerează chiar numele, e un complex de trei cabane de închiriat, la granița dintre montan și lacustru. În ceea ce privește capacitatea de cazare, cele trei cabane oferă:

1. Lake House – 12 locuri de cazare, în 6 camere duble, 3 băi, bucătărie și living ultra spațios. E potrivit pentru familii numeroase, excursii de tip teambuilding sau o întâlnire restrânsă între gașca ta de prieteni. 

2. Twin Lake House – 6 locuri de cazare în 3 camere duble, 2 băi, bucătărie și salon

3. Forest House – 6 locuri de cazare în 3 camere duble,  2 băi, bucătărie și salon

Această prezentare necesită JavaScript.

O parte dintre dormitoarele cabanelor au priveliște superbă către lac. Și ce ți-ai putea dori mai mult decât să îmbrățișezi peisajul încă de când te-ai trezit? Noi am stat cu ochii constant pe jocul norilor și al ceții, mai ales că a nins pe parcursul întregii șederi. O vacanță la Tarnița Forest Lake e o idee foarte bună dacă ești căutător de deconectare de la cotidian, dacă vrei să socializezi, indiferent că mergi alături de familie, prieteni sau în scop de afaceri. În acest sens, chiar între cabanele de lângă lac, poți aprinde un foc de tabără, într-un spațiu special amenajat, cu lemnele puse la dispoziție sau chiar pregăti un grătar aproape de ponton.

 

Pentru a simți din plin atmosfera locului, închirierea oricărei cabane se face pentru minimum două nopți de cazare. Iar dacă ai rezervat deja partea de cazare în altă parte, Tarnița Forest Lake oferă, în sezonul cald, și servicii de sporturi pe apă. Nu e necesar să fii cazat, poți închiria o barcă, un paddle board sau un caiac canoe.

Câteva dintre recomandările noastre Zig Zag prin Cluj:

1. Pârtia Mărișel, la 25 km distanță

2. Muzeul Etnografic al Transilvaniei, din Cluj-Napoca, la 30 km distanță

3. Salina Turda, la 73 km distanță

4. Grădina Botanică „Alexandru Borza”, la 31 km distanță  

Această prezentare necesită JavaScript.

Abonează-te la Zig Zag prin România

* indicates required
 
 
Abonându-vă vă dați acordul ca Asociația Zig Zag prin România să vă contacteze și/sau să vă trimită noutăți pe e-mail.
 
Vă puteți dezabona în orice moment făcând click pe link-ul din subsolul e-mailurilor noastre.
 
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

 

Nicoleta Felea