Cum te-ai trezit azi-dimineață? Ești cu susul în jos? Te simți uriaș sau pitic?

Stai liniștit! Și noi am pățit la fel! Cel puțin pentru câteva momente, apoi ne-am revenit! Dar poate ne-ar plăcea să rămânem așa, diferiți și niciodată normali.

Într-un loc din București, poți să fii altfel, așa cum nu te-ai fi așteptat. Un loc unde simțurile ți-o iau razna și ești luat prin surprindere cu fiecare încăpere. 

Uită realitate pe care o știai până acum și pășește în Muzeul Simțurilor, locul unde apa curge la robinetul fără țeavă. Locul unde te așezi pe un pat format din 1200 de cuie și, te rog, să nu îți fie străpunsă pielea. 

Nici oglinzile nu mai sunt ce au fost, te deformează și te fac atât de … diferit. 

– Acesta sunt eu? te vei întreba în timp ce treci pe lângă Einstein care te urmărește cu privirea?

Banii nu au nicio valoare, mai ales când holograma nu te lasă să-i prinzi. În Camera Infinită chiar dacă ești singur, vte vei vedea multiplicat la o sută. Îți place ce vezi? O lume cu încă o sută de oameni ca tine!

– Să-mi explice cineva cum funcționează asta, îl aud pe Marian din spate. Asta-i! Ți-au fost testate simțurile și ai fost deja acaparat de unicitatea acestui muzeu.

Nu ieși de aici înainte de a-ți testa simțurile încercând să ghicești mirosurile și obiectele din cutiile de la ieșire. Acum să-mi răspunzi la întrebarea: Ce spun simțurile tale?

Ale mele spun că există o explicație pentru toate lucrurile în viață și se poate să privim lumea într-un mod diferit decât o făceam până acum.

Te invităm la Muzeul Simțurilor să găsești singur răspunsul la această întrebare. Ești pregătit?

Se află în incinta AFI Cotroceni, zona de joacă pentru copiii, deasupra magazinului Auchan.

Cu drag de călătorii,

Cosmina din Zig Zag prin România

P.S. Dacă sunteți în căutare de hotel în București, vă recomandăm partenerul nostru principal Monte Carlo Palace Room & Suites, care oferă o varietate de posibilități de cazare după toate gusturile: studio spațios și luminos, apartamente cu una sau două camere, camere single sau dublă. Toate cu facilități de 4 stele, mic-dejun, acces facil la obiective turistice, aeroport sau mall. Mai multe detalii pe site.

Echipa Zig Zag prin România