Am fost înzestrați cu oportunități nenumărate de a fi oaspeți la sute de unități de cazare, fără doar și poate putem afirma că sunt extrem de multe care oferă turiștilor experiențe memorabile.

Nu suntem adepții superlativelor precum am descoperit cea mai tare piscină încălzită din România sau cea mai tare cazare din România este la Colibița deși în tot sejurul nostru de la Panoramic Colibița ne-au trecut astfel de gânduri prin minte.

Excelență în turism sunt primele cuvinte care mi-au venit în minte la momentul decazării gândindu-mă că trebuie neapărat să împărtășesc cu voi experiența noastră de aici, căci tot ceea ce am trăit a fost mult peste toate așteptările noastre.

Ne așteptam să găsim o cazare premium, personal instruit, preparate atent alese și confort al camerelor ireproșabil, aspecte care erau vizibile încă din mediul online și care promit o vacanță de vis.

Însă, am găsit ceva mai mult, o mână de profesioniști care investesc permanent în personal.

Călin, managerul hotelului Panoramic Colibița, care a studiat psihologia și este pasionat de dezvoltare personală, trece de granițele angajat-manager și reușește să creeze o relație de prietenie cu fiecare dintre ei pentru că așa cum spune și el înainte de funcția pe care fiecare o ocupăm suntem… oameni și acesta este cel mai important aspect de luat în considerare când formezi o echipă.

Este prima unitate de cazare care mi-a atras atenția că au un post de manager de îmbunătățire ocupat de Mihaela extrem de dedicată acestui rol important pe care îl are. Așadar, poți să fii sigur că recenziile și comentariile care solicită anumite îmbunătățiri sunt chiar luate în considerare și nu sunt pierdute undeva în online.

Apropiați sufletește de Colibița și mizând pe potențialul turistic enorm al stațiunii turistice, cu o echipă de proiectare proprie a investit într-un proiect ambițios, unic ca arhitectură și facilități oferite turiștilor.

Oferta de cazare

Panoramic Colibița oferă turiștilor condiții de cazare excepționale în cele 15 apartamente și 3 camere, asigurând o capacitate totală de cazare de 70 de locuri. Fiecare cameră are designul său propriu, iar trei dintre apartamente au pe terasă jacuzzi.

Restaurantul are o capacitate de 70 de locuri și o terasă generoasă cu o panoramă superbă asupra lacului Colibița, indiferent de anotimp.

@Panoramic Colibita

Piscina tip Infinity Pool de la etajul superior este una dintre atracțiile resortului, fiind astfel concepută încât să poată fi utilizată tot timpul anului.

Sauna uscată, sauna umedă, salonul de masaj, sala de jocuri, fire pit, aparate fitness pentru adulți și spațiile de joacă amplasate în aer liber și câteva zone discrete de recreere demne de explorat.

@Panoramic Colibita

@Panoramic Colibita

Sală de conferința cu 38 de scaune și toate dotările necesare și cinema cu 42 de locuri cu Netflix în dotare. Stai și te întrebi oare ce a-i putea să îți dorești mai mult de la sejur relaxant și memorabil?

@Panoramic Colibita

Activități turistice 

Ne-am bucurat de o plimbare cu elicopterul care ne-a ridicat, la propriu, din spatele hotelului, o senzație de încercat cel puțin o dată în viață cu mențiunea că este un serviciu de care poți beneficia doar dacă te cazezi la Panoramic Colibița.

Următoarea zi ne-a fost încununată cu o plimbare pe Lacul Colibița cu Velier Azur unde dl Mihai ne-a cântat la chitară adulmecând împreună natura în conversații despre viață și relații.

Ne-a spus că încearcă să ducă relaxarea la rang de artă. La început clienții vin ca simpli turiști dar toți pleacă prieteni. Indiferent de ce sunt nemulțumiți oamenii, eu fiind localnic țin la calitatea serviciilor și încerc sa aduc un plus și să compensez nemulțumirea clienților. Adaugă el: Adevărată unitate de măsură a vieții este fericirea și ar trebui sa se vadă pe frunte.

Ca un rezumat a ceea ce am trăit 3 zile la Panoramic Colibița voi spune că în România zilelor noastre un astfel de exemplu ar trebui pus la loc de cinste pentru ca toți să înțeleagă că se poate și altfel.

Aici putem garanta că vei avea parte de o experiență completă pe care ne-am dori să o vedem ca bună practică în tot mai multe unitățile de cazare. Experiența turismul românesc este despre modul în care te face gazda să te simți și despre acele emoții și amintiri cu care pleci dintr-un anumit loc în care abia aștepți să te reîntorci.

Și pentru că ne apropiem cu pași repezi de sărbătorile de iarnă vă lăsăm cu o fotografie de iarnă realizată în anii trecuți, poate așa vă convingem să verificați ofertele lor speciale.

Cu drag de călătorii,

Cosmina

Echipa Zig Zag prin România