Am învățat că orice ușă închisă pe stângă, înseamnă o poartă larg deschisă în dreapta și că orice refuz pe care nu l-am înțeles, a deschis oportunitatea de a lega alte prietenii pe viață.

Am învățat că un prieten care pleacă, înseamnă un altul care rămâne, cu orice preț, pentru totdeauna.

Am învățat că poveștile oamenilor frumoși ascund în spate alte povești ale altor oameni frumoși iar asta ne face nemuritori.

Am învățat că respectul și bunul simț nu ar trebui să depindă niciodată de celălalt.

Am învățat că atunci când muncești din răsputeri pentru visul tău, se va găsi mereu cineva care să îți întindă o mână, exact atunci când vei avea cea mai mare nevoie.

Am învățat că unele drumuri rele duc către locuri liniștite și obiective turistice nedescoperite ceea ce face să merite tot traseul.

Am învățat că atunci când GPS-ul îți spune Ați ajuns, cel mai probabil ești la un alt început de drum!

Dacă la început aveam doar curaj și optimism, după 5 ani s-au adunat kilometri de drum, experiențe nenumărate, activități diverse, articole, fotografii și clipuri video.

Mai mult decât partea materială, am adunat prietenii, colaborări și parteneriate cu oameni frumoși care au spus DA proiectului nostru și care nu au încetat să adauge câte o cărămidă la construcția noastră atât de solidă.

Ne-am responsabilizat cu fiecare zi care a trecut, timp de 5 ani și suntem deseori copleșiți cu întrebarea: Ce veți face după? Vom continua, este răspunsul nostru, căci a devenit un stil de viață. Am identificat necesitățile și oportunitățile turismului românesc și ne folosim de toate abilitățile, conexiunile și experiența noastră pentru a contribui la îmbunătățirea și creșterea calității acestui domeniu.

Obișnuim să spunem că Suntem o echipă de tineri care călătorim prin România timp de 5 ani însă, nu ne oprim aici. Vă promitem că nu vom înceta niciodată să promovăm acest pământ românesc mult iubit și îndrăgit. Oricât de multe sacrificii ar presupune.

Ne-am dedicat și trăit această perioadă încât a devenit un reper și cea mai frumoasă poveste a vieții noastre.

Nu a fost deloc ușor. Nu a trecut zi în care sa nu ne gândim la ceea ce facem. Am avut multe obstacole. Am primit peste 1000 de refuzuri. Nu am avut întotdeauna resursele necesare. Vremea nu a ținut cu noi aproape jumătate din timp.

Ne-am pierdut o parte din prieteni. Am alergat mult și aproape epuizați de energie, dar am crezut întotdeauna că vom reuși. Si am reușit. Dacă ar fi să vă transmitem un singur gând după toți cei 5 ani ar fi acesta:

Nu plecați în vacanțe de dragul de a vedea cât mai multe locuri. Trăiți călătoriile! Fiți prietenoși cu oamenii. Ei vor face diferența indiferent unde vă veți aflați. Aveți grijă de natură. Natura înseamnă viață. Bucurați-vă și încercați să vedeți lucrurile frumoase din jur.

Pregătim surprize frumoase pentru voi, așa că vă încurajăm să fiți alături de noi în continuare!

În cuptorul Zig Zag se află o idee în modulul coacere, iar atunci când va fi gata vă vom invita la masă cu noi să ne bucurăm împreună.

Până atunci ne găsiți pe Blog, Facebook, Instagram, Youtube, LinkedIn și Pinterest. Sau prin țară! 🙂

Cu dragoste pentru România,

Echipa Zig Zag

Echipa Zig Zag prin România