apus de soare

De ce trebuie mereu să te ascunzi?

Să te ascunzi că te vezi cu ea? Să te ascunzi că mănânci într-un anumit restaurant? Că asculți melodii diferite de prietenii tăi? Să te ascunzi de părinții tăi că fumezi sau de prietenele tale că te-ai întâlnit cu un tip mai ciudat sau că îți place de altcineva?

De ce ne mințim atât și ne ascundem?
Nu e mai ușor să spunem adevărul? Să ne simțim bine cu alegerile noastre și să ne asumăm fiecare greșeală, fiecare lucru ce l-am făcut?

Nu e mai ușor să fim maturi și să nu ne mai jucăm de-a v-ați ascunselea? Să arătăm lumii exact așa cum suntem noi?

Prietenii, familia ne iubesc așa cum suntem. De ce ne este frică?

Dacă mă văd cu ea acum, mă văd pentru că am ales asta, pentru că îmi place ceva la ea sau mă completează în momentul ăsta. Dacă fumez, la fel, e alegerea mea și sunt conștient de ce mi se poate întâmpla în viitor. Dacă ascult un gen de muzică, îl ascult pentru că mă relaxează, îmi creează o stare.

Hai să ne asumăm alegerile, dorințele, plăcerile!

Recunosc, am făcut și eu parte din categoria asta cândva. M-am ascuns că mă întâlnesc cu o anumită persoană, pentru a fugi de dat explicații celor din jurul meu, celor care mă iubeau și m-ar fi iubit oricum.

Be a grown up! 🙂

 

Echipa Zig Zag prin România

Echipa Zig Zag prin România

Cauți informații despre România frumoasă? Aici găsești postări turistice, fotografii spectaculoase, video dinamice și un strop de motivație de la români!
Echipa Zig Zag prin România

Ultimele postari ale lui Echipa Zig Zag prin România (vezi toate)