Preferată de mulți locuitori ai orașului Călărași, turiști și trecători, plaja Pod 4 este situată la Dunăre. Este accesibilă, îngrijită, cu nisip fir și apă curată. De la București faci o oră și un pic. Sezlonguri sunt la discreție și umbreluțe la fel pentru un preț modic (10 lei).

Nu este foarte aglomerată mai ales în timpul săptămânii și găsești pe plajă o terasă, un restaurant și la doar câțiva metri distanță un hotel de 3 stele (Albatros).

Natura înconjurătoare este sălbatică, pădurea de la câțiva metri nu poate fi folosită pentru grătare sau alte activități dar impresionează prin înălțimea copacilor și aerul din zonă este curat.

Hotelul deține o fermă proprie și majoritatea produselor provin de acolo, restaurantul este amplasat la parter cu un meniu diversificat, pentru toate gusturile. Camerele au aer condiționat, sunt aerisite iar ceea ce mi-a plăcut foarte mult au fost holurile pline de ghivece cu flori.

Personalul este prietenos și de la recepție vei fi informat și îndrumat oriunde vei avea nevoie. Ei se îngrijesc ca turistul să aibă o ședere cât mai confortabilă și plăcută.

Noi ne-am simțit primiți cu căldură și ne-a făcut plăcere să petrecem câteva zile aici. De aceea și vrem să îi recomandăm mai departe.

Cu drag de călătorii,

Cosmina din Zig Zag prin România

Echipa Zig Zag prin România