Toți facem eforturi mari să îmbunătățim calitatea vieții noastre. Fie optăm pentru produse naturale, fie facem mai mult sport sau renunțăm la anumite vicii dăunătoare corpului nostru.

Nu mai acceptăm orice produs așezat pe raftul din fața ochilor decât dacă este românesc sau aduce beneficii majore organismului nostru. Nu mai putem trece indiferenți atunci când cineva din mașina parcată lângă pădure aruncă sacul de gunoi pe jos și pleacă.

Devenim, pe zi ce trece, din ce în ce mai conștienți de lucrurile care ne fac bine sau rău și suntem mai selectivi acționând spre binele nostru și al mediului înconjurător.

Dacă este să privim în viitor, gândindu-ne cu precădere la nepoții nepoților noștri s-ar putea să nu fie atât de norocoși ca noi. S-ar putea să nu aibă atât de multe opțiuni sau șanse de a proteja mediul înconjurător, fiind prea târziu.

Noi spunem că încă mai este timp, să aducem o schimbare mediului înconjurător, protejându-l prin diferite modalități, astfel nepoții nepoților noștri să fie mândri că ne-am gândit la ei, când ei nici măcar nu existau.

Suntem responsabili de două ori. O dată pentru noi și a doua oară pentru cel de lângă noi.

Zig Zag prin România nu poate să adopte toate metodele de protejare a mediului, dar se alătură inițiativelor care fac deja acest lucru:

  1. În primul rând suntem proactivi atunci când ne deranjează un deșeu aruncat la întâmplare și batem obrazul celor care în fața noastră le aruncă pe jos. Cred că oricine ar putea să facă asta.
  2. SusținemLet’s do it, Romania!Promovând activitatea lor în fiecare județ din țară și participând la Ziua Națională de Curățenie pe data de 15 Septembrie 2018 și la alte inițiative lansate de ei. Detalii aici.
  3. Romanian Art and Craft– renunțând, pas cu pas, la sacoșele de plastic în detrimentul celor din material textil ECO create de ei. Detalii aici.

În ceea ce privesc sacoșele din material textil vă spunem că nu numai că pot înlocui cu succes pungile din plastic, dar prezintă și o serie de avantaje:

–          Sunt rezistente la rupere;

–          Sunt ușor de impachetat și transportat;

–          Au un aspect de prezentare superior pungilor din plastic, sunt în trend, pot fi asortate la aproape orice ținută și în orice context, nu numai la cumpărături;

–          Pot fi folosite pe termen lung;

–          Au un preț scăzut

În același timp beneficiezi și de un discount de 20 % la toate sacoșele din material textil pe care ei le au pe site, discount fiind valabil până la data de 1 Octombrie.

Iată doar 3 dintre modalitățile prin care putem să facem diferența, să fim selectivi și să aducem schimbare gândindu-ne la ei, cei care într-o zi ne vor urma exemplul și vor fi mândri de alegerile noastre.

Cu drag,

Cosmina din Zig Zag prin România

Echipa Zig Zag prin România