Îmi aduc și acum aminte de clipele copilăriei când participam la pregătirea prăjiturilor alături de ai mei. Era momentul care marca apropierea unei zile de de naștere sau aniversări mai speciale în familie.

Plină de făină din cap până în picioare și cu mâinile încleștate de aluat. Nu aduceam foarte mare contribuție în bucătărie, fiind destul de mică să pot înțelege ce se petrece exact în jurul meu. Însă, nu voi uita niciodată mirosul specific acelui moment.

Un miros pe care avea să-l retrăiesc odată ce am redeschis o cutie cu prăjituri de la Art and Craft, iar în fața ochilor mi s-a afișat imaginea de mai sus.

Prietenii de la Art and Craft au o energie extraordinară și realizează lucruri frumoase prin simplul fapt că pregătesc mereu suprize clienților și se adaptează permanent nevoilor lor.

Zilele trecute au lansat un nou magazin numit Delicious by Art&Craft, plin de produse românești care vor umple bagajele celor care aleg să plece de pe aeroportul din București cu un suvenir autentic.

Delicious este spațiul care îmbină ideea de cadou românesc și bucuria gustului. Într-un singur magazin vei regăsi brandurile Art and Craft și ale partenerilor, astfel încât clienții să se poată delecta atât cu aromele dulci din casele românilor, ale dulcețurilor, gemurilor, cozonacilor sau prăjiturilor de casă, cât și cu cele mai fine ciocolate, trufe sau specialități. Unele cu denumiri chiar haioase! 🙂

Amenajarea magazinului permite fiecărui client să parcurgă în câțiva pași o călătorie în lumea gastronomică românească, atât prin produsele expuse la raft, cât și prin design-ul ambalajului, inspirat fie de tradiție, fie de România modernă.

În magazinul Delicious by Art&Craft vei găsi în exclusivitate dulciuri de cea mai bună calitate, create pe gustul clientului care își dorește un cadou de destinație care îl reprezintă și va fi primit cu drag de cei care îl vor gusta.

Dintr-o varietate de produse românești sunt sigură că îl vei găsi pe cel care îți va aduce aminte de un moment special, o persoană dragă sau vei reuși să aduci zâmbetul pe buzele celor care te așteaptă acasă nerăbdători să vadă ce le-ai adus cadou. Produsele pot fi comanda și online cu livrare la domiciliu.

Cu drag de călătorii,

Cosmina din Zig Zag prin România

Echipa Zig Zag prin România