Anul 2021 merită un final. Dar nu unul simplu, ci într-un ambient festiv, într-unul dintre locurile pe care ți le propunem în următoarele rânduri. Dacă ești încă pe gânduri în ceea ce privește sejurul tău de Anul Nou, îți venim în ajutor cu 3 recomandări de cazare unde să petreci revelionul. Să fie în stil tradițional — Bucovina sau Maramureș — sau într-o notă mai modernă, în Transilvania? Hai să vedem!

HOTEL PRIVO

Târgu Mureș, județul Mureș — 109 km de Cluj Napoca, 320 km de Iași, 359 km de București

Un univers aparte, o combinație de modernism și istorie aproape de centrul orașului Târgu-Mureș. Hotel PRIVO oferă servicii de cazare la o calitate înaltă în camere duble de 4 și 5 stele, apartamente și o vilă în stil Secession, Vila Csonka. Stilul minimalist în care este amenajat hotelul face din acesta un loc ideal pentru întâlniri de afaceri și relaxare, deopotrivă.

ÎNCEPE ANUL NOU LA PRIVO

Hotel PRIVO va organiza o Euphorie la trecerea dintre ani. Pachetul de Revelion conține 4 nopți de cazare, cu mic-dejun inclus și acces gratuit la zona de Wellness &Spa: jacuzzi, saună finlandeză, saună cu infraroșu și fitness. Vă mai spunem doar atât: muzică live, preparate fine-dining și degustare de vinuri.

Oferta completă și programul de la Hotel PRIVO pot fi consultate AICI. 

_________________________________

HOTEL GRĂDINA MORII

Sighetu Marmației, județul Maramureș — 181 km de Cluj Napoca, 370 km de Iași, 579 km de București

Fă cunoștință cu un exemplu de frumusețe și ospitalitate, toate la superlativ. De la detaliile de interior și arhitectura clădirii, până la atmosfera din camere și din restaurant și priveliștea asupra râului Iza și a dealului Solovan. Hotelul oferă servicii de cazare în 49 de camere, clasificate la 3 stele, iar meniul este divers, produsele sunt fresh, lucru care se observă și se simte, iar estetica lor te cucerește.

 PETRECEREA DINTRE ANI LA HOTEL GRĂDINA MORII

Dacă alegi să treci în 2022 la Hotel Grădina Morii, trebuie să știi că pachetul este de 5 nopți cu pensiune completă. În seara de Revelion oaspeții vor petrece la o masă festivă cu muzică live, artificii și DJ. Pe lângă acestea, sejurul include foc de tabără, program folcloric și excursie la Muzeul Satului cu căruța sau sania trasă de cai.

Oferta completă și programul de la Hotel Grădina Morii pot fi consultate AICI.

_________________________________

CASA POVESTE – PENSIUNE MUZEU

Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava — 180 km de Iași, 240 km de Cluj-Napoca, 478 km de București

Teleportează-te în Bucovina de odinioară, în satul în miniatură de pe Valea Șandrului. Casa Poveste e alcătuită din cinci case de oaspeți și alte două apartamente moderne. Farmecul  de care beneficiază Casa Poveste este faptul că toate camerele și colțurile pensiunii sunt decorate în diferite stiluri, cu obiecte vechi. La masă e neapărat să te lași pe mâna gospodinelor, care te dezmiardă cu arome din odaia bunicii.

REVELION LA CASA POVESTE

Oferta de revelion cuprinde 4 nopți de cazare, cu mese îmbelșugate și preparate tradiționale. Gazdele propun plimbări până pe vârful Rarău, plimbări cu sani cu zurgălăi, seară de urători, serbare câmpenească în jurul focului, sesiuni la SPA sau în parcul de aventură. Seara de revelion va fi despre muzică live, masă festivă, cu bucate alese, șampanie și tort.

Oferta completă și programul de la Casa Poveste pot fi consultate AICI. 

_________________________________

Încă ceva! Îți mai spunem un lucru: toate unitățile de cazare din acest articol au fost gazdele noastre pe parcursul călătoriei Zig Zag prin România.

Nicoleta Felea