10006331_542265639236928_2994730398760775467_n

”Viaţa mea de până acum a avut un principiu foarte interesant. Cu cât o şansă este mai mică, una la o mie sau una la un milion, m-a tentat mai mult. Mi s-a părut mult mai interesant ca să reuşesc acel unu la un milion decât să mă duc pe toate şansele clare.”

Zig Zag prin Botosani – Hyperlapse

Unii îl numesc ”Orașul domnițelor”. Alții, îl cunosc prin cei patru titani ai culturii: Iorga, Luchian,Eminescu și Enescu. Noi, îl ținem minte prin verdeață, oameni calzi, primitori și îl numim simplu: Botoșani!

[mashshare]

ZiggY

Un pictor care și-a transformat pasiunea în mod de viață

Într-o zi frumoasă de vară, am mers la un vernisaj din Botoșani, unde am admirat multe tablouri frumoase și am întâlnit mulți oameni. Printre ei, am întâlnit și un pictor cu care am intrat în vorbă și am stabilit o întâlnire pentru următoarea zi. Am aflat mai târziu că el este și proprietarul galeriei de artă.

A doua zi era la fel de frumos. Ne-am întâlnit pe terasa unui restaurant, am comandat câte un fresh și am început să povestim. Ca pictor, mă așteptam să fie o persoană mai retrasă.

Spre surprinderea mea, a fost foarte deschis. Cu calm și multă răbdare, cu blândețe și pasiune mi-a povestit despre aventura lui prin viață. Mi-a spus cum a ajuns să participe la un vernisaj în New York și prin alte zone ale lumii. Îmi făcea plăcere să îl ascult.

Acest pictor a decis că nu vrea să lucreze pentru alții și că vrea să facă doar ce îi place. Așa a ajuns să aibă propria galerie de artă. El lucrează cu mulți artiști, din toate domeniile și își face treaba cu pasiune. Am învățat de la el că e bine să mă concentrez pe ceea ce îmi place și să fac exact asta. Asta mi-am și propus și merg mai departe cu încredere, bucuros să văd că și acest pictor gândește ca mine.

Echipa Zig Zag prin România