Cum ajungi de la agenție de publicitate la radio?

”Am avut o agenție de publicitate în străinătate, în Ungaria… După liceu m-am angajat în presă. Am început cu presa scrisă, apoi am ajuns la radio-televiziune și de-atunci a rămas o feblețe pentru mine tot ce e legat de televiziune.

Am văzut multe evenimente, m-am implicat în promovarea multora și, ulterior, am ajuns în Cluj. Aici am făcut o mică agenție, care mai mult vindea publicitate pentru radio, promova evenimente. Prietenii și anturajul m-a dus să încerc să organizez și evenimente, dar mai mici; am făcut o campanie pentru copiii nevoiași de strângere de jucării și… iubirea m-a adus în Arad. J Acesta cred că e rolul artiștilor din țară: să aibă și partea de educare a publicului.”

[mashshare]

ZiggY

Ce se întâmplă când combini jazzul cu natura?

Uneori, muzica te relaxează atât de tare și te face să te simți atât de bine încât nu înțelegi cum se poate întâmpla așa ceva. Te face să vrei să vezi de unde vine și cine o cântă, îți trezește curiozitatea. Parcă vrei să îi afli secretele și să le poți folosi ori de câte ori vrei.

Tocmai am coborât din bărcuță elegantă care m-a tot plimbat pe albia râului. Auzeam muzica din depărtare și nu înțelegeam ce fel de muzică mă poate relaxa atât de mult. Era foarte plăcută și aș fi vrut să aflu măcar de unde vine. Am pornit după sunet și am ajuns într-un mic părculeț cu un fel de scenă în mijloc. Pe scenă era un mic grup de tineri care cântau la diferite instrumente. Cel care cânta la clape, mă observă, se oprește și vine spre mine. Părul îi flutura în vânt, venea cu viteză spre mine și nu înțelegeam de ce s-a oprit sau ce intenții are.
– Tu ești Ziggy, așa e?
– Da.
– Bine ai venit! îmi spune zâmbind. Eu sunt Mihai, dă-te mai aproape să ne asculți.
– Ce fel de muzică e asta?
– E jazz prietene, cea mai bună muzică cu care poți să te relaxezi și să te bucuri de natură.
– Atunci am să mă întind pe iarbă și vă ascult.
S-a întors lângă ceilalți și au continuat să cânte. I-am urmărit o perioadă iar apoi am început să urmăresc cerul. Era atât de relaxant. Soarele cald îmi lumina fața, iarba verde mă răcorea și jazzul îmi amplifica starea de relaxare. Nu a durat mult și am adormit.

Se pare că muzica bună, combinată cu natura te cam face să uiți de gândurile zilnice. Imediat după ce am adormit am și început să visez. Se făcea că plutesc pe un norișor și că îngerii cântă jazz în jurul meu. Era comic că aveau instrumentele celor din parc dar m-am gândit că e ceva specific genului. Stăteam pe spate și doar ascultam fără să mă gândesc la nimic.

Echipa Zig Zag prin România