Cum ajungi de la un tur ”prin viață” la turul orașului?

”Am făcut 2 facultăți și prima a fost la profil de turism, că avea legătură mai mult cu geografia. Știam că dacă o să merg la geografie, nu prea am variante, decât să fiu profesor. Așa că am terminat aici, plus că îmi oferea mai multe avantaje.

Încă din ultimul an, când lucram la licență, a venit KFC în Arad și am aplicat pentru postul de manager. Nu m-am gândit că o să mă ia. Era campionatul european de fotbal în perioada respectivă și eu mă gândeam: ‹Sper să nu mă ia, ca să mă pot uita ca lumea la meciuri. › Eram un copil la 21 de ani. Am mers apoi la interviu. Aveam o Dacie a unchiului meu cu care circulam… am ajuns acolo, intru și nu era nimeni. Dau să plec și fuge după aceea un băiat după mine… Până la urmă am fost acceptat. Am mers la niște cursuri la Oradea, organizate de KFC unde recunosc că am învățat mai multe decât în toată facultatea. Aici am lucrat 3 ani.

Apoi m-am înscris la o a 2-a facultate: administrație publică. În perioada aceea  am călătorit foarte mult. Cât timp am fost în Spania, cu o bursă Erasmus am călătorit în 14 ţări. Până în prezent am ajuns în 30 de ţări. Din aceste călătorii mi-a venit ideea cu turul orașului…”

Echipa Zig Zag prin România