Cum să treci de la economie la turism și visul să-ți devină realitate?

”Am luat-o de la zero. Nu am avut niciun suport, dar am crezut foarte mult în visul meu și am ajuns unde am vrut. Eu întotdeauna mi-am dorit să am o afacere, dar nu știam exact ce fel. După ce am făcut liceul economic, am intrat prima la facultate, pe care am terminat-o foarte bine.

În timpul ei m-am dezmeticit și mi-am găsit un job. Așa că, primul meu job a fost să introduc oferte la o agenție de turism pe site. Eu sunt foarte comunicativă și-mi plac oamenii, iar șeful meu de-atunci s-a prins că aș fi bună la comunicarea cu clienții. Am fost la un team building și apoi mi-a zis: ‹Tu de mâine ești agent de turism!› Eu nu știam nimic, ce însemna asta? Lucrând, am învățat ce și cum… Întotdeauna e bine să-ți demonstreză că poți s-o iei oricând de la capăt.”

[mashshare]

ZiggY

Croazieră pe Mureș

Se spune că după mișcare merităm o bună meritată odihnă. După ce m-am jucat cu mingea alături de un nou prieten, am decis să mă relaxez pe albia Mureșului. Nu știam cum să fac asta dar am auzit despre o domniță care îndrumă oamenii când vine vorba despre astfel de călătorii.

Cu puțin ajutor, am ajuns să o cunosc și după ce i-am povestit ce fac, mi-a spus:
– Ziggy, mă bucur mult că ai venit la mine. Tocmai pregăteam o plimbare cu barca pe albia râului.
– Găsim un loc și pentru mine?
– Bineînțeles, dragule. Chiar merg și eu cu tine!
– Perfect!
În câteva minute am plecat. Erau mai mulți oameni cu noi și mă așteptam să fie puțină agitație. Am ajuns pe malul apei și după ce s-a ocupat ca toți oamenii să fie la locul lor și să plece în așteptata călătorie pe apă mi-a spus:
– Gata Ziggy, acum e rândul nostru.
O bărcuță elegantă de aștepta să pornim la drum. Ne-am urcat în ea și am pornit încet mânați de curenții râului. M-am întins pe spate și priveam cerul. Mișcările line ale apei mă făceau să cred că sunt într-un vis. Domnița a început să îmi spună povestea acestor călătorii. După ce am aflat cum a început să organizeze aceste visări relaxante pe apă, mi-a spus despre istoria locului. Se pricepe atât de bine să povestească. Se vede că îi plac mult călătoriile și să cunoască despre diverse locuri.

Tot mergând așa, ne apropiam de un loc de unde se auzea muzică. O melodie incredibil de relaxantă mă ducea mai tare spre starea de visare. Eram curios de unde vine așa că am rugat-o să tragem la mal.

Echipa Zig Zag prin România