Ai și tu prieteni îndrăgostiți de România? De sărbătorile Pascale trimite-le o emoție autentic românească!

Sunt omul cuvintelor puține, dar pline de emoție. Așa că atunci când scriu, o fac cu foarte mare drag, mai ales când vorbesc despre România. Astăzi vreau să împărtășesc cu tine o poveste personală.

Luna trecută vorbeam cu o prietenă din Croația care este stabilită de ceva vreme în Irlanda și cu care am avut plăcerea, de nenumărate ori, să lucrez pe proiecte de educație. Mi-a spus, cu emoție în suflet, că a început să învețe limba română.

Chiar și atunci când schimbăm e-mail-uri, îmi trimite la final o propoziție nou învătață în română. Deseori mă roagă să îi traduc propoziții scurte, căci are niște vecini în Irlanda care sunt români. Îmi umple sufletul de fericire cu efortul ei de a se apropia de cultura noastră.

Prietena mea își dorește atât de mult să viziteze România încât a aplicat la diferite locuri de muncă din București și este în așteptare de răspunsuri, iar la primul răspuns pozitiv își va face bagajele și se va muta în capitală.

Pentru că se apropie sărbătorile Pascale, vreau neapărat să o surprind cu un cadou autentic românesc și mi-au venit imediat în minte produsele de la Art and Craft. Exact ca atunci când miroși cozonacul și îți vine în minte imaginea mâinilor bunicii în timp ce frământă aluatul.

Vreau să îi trimit prietenei mele o bucată de Românie acolo în Irlanda și să îi arăt că este așteptată acasă la noi. Am ales Pachetul Românesc și îți spun și de ce.

Gustul nucile umplute asortate o vor emoționa, iar farfuria din ceramică tradițională de Horezu îi vor reaminti că la noi încă se mai păstrează meșteșugurile vii. Vinul Merlot marcă Budurească o vor determina să își facă planuri când ajunge la noi în țară, iar oul încondeiat îi va ura Sărbători Pascale frumoase acolo unde este cu speranța ca anul următor să le prindă pe meleaguri românești.

Poate că și tu ai astfel de prieteni care te ajută mereu necondiționat și nu acceptă sub nicio formă o recompensă bănească. Oferă-le produse autentice românești și sigur se vor bucura sincer.

Pe site-ul Romanian Art and Craft găsești o gamă largă de produse românești iar cele preferate de mine sunt Pachetele corporate. Mi se par extrem de accesibile ca preț, de o calitate incontestabilă și conțin produse diverse ceea ce le face atât de iubibile.

Mai mult, dacă vei folosi codul zigzag ai instant o reducere de 20 %, la orice comandă, până pe 1 Mai. Este valabil o singură dată și nu se cumulează cu alte promoții.

Mirjana, pentru că sigur vei traduce articolul meu în croată, să știi că acest pachet va ajunge la tine.

Cu drag de România și prietenii internaționale,

Cosmina

Echipa Zig Zag prin România