Hair Stylist Satu Mare

În mâinile unui meșter olar, lutul cel simplu devine un vas prețios.
În mâinile unei stiliste, îndrăgostită de ceea ce face, părul unei femei devine o operă de artă.
Vorbele acestea din urmă, o descriu foarte bine pe Adriana Popescu, sătmăreanca care este recunoscută în țară și peste hotare pentru coafurile ei ieșite din comun.
Fiecare coafură este realizată în părul natural, fără sârme sau materiale auxiliare. Ce-i drept, Adriana este printre puținele din țară care excelează la acest capitol.
“ Folosesc numai fixativ pentru astfel de coafuri.
Sunt singura care face prezentări de coafuri în acest stil. Mai sunt încercări de imitare, dar niciodată nu va fi original.
De ce spun asta ?
În multe coafuri, dacă îmi zici să-ți fac un anumit model de la început, cu siguranță nu va fi așa. Ceva pe lângă, ori în plus, ori în minus, ori pe stânga, ori pe dreapta.
Când am o prezentare, ținând cont că sunt 14-15 fete, nu stau să mă gândesc dinainte ce coafură o să le fac tuturor. Totul e pe moment. “

[mashshare]

ZiggY

Coafura extravagantă-o pasiune mai puțin obișnuită

Satu Mare nu încetează să mă surprindă cu poveștile sale interesante despre oameni și locuri .
Una dintre ele mi-a ajuns la urechi de curând.

-Ziggy, este cineva în Satu Mare care știe să facă coafură extravagantă pentru doamne. E ceva ce n-ai mai văzut până acum. Știu că tu ai fesul tău de dac. Poți să ai și tunsoare zero sub el. Dar…
Râd
-Bine, am să merg să discutăm.
Când m-am întâlnit cu Adriana, tocmai realizase coafura pentru 2 domnișoare care se arătaseră deosebit de încântate.
Am rămas uimit să aflu că la mai puțin de doi ani de când descoperise această pasiune pentru împletitul părului a câștigat concursuri și a colaborat cu Cătălin Botezatu.
-De unde îți vin aceste idei inedite de a împleti părul? o întreb foarte curios.
-Nu îmi planific nimic, doar încep și apoi ideile încep să curgă. Secretul e că sunt într-o stare de bine cât fac asta și o fac zilnic.
-Asta îți alimentează creativitatea să-nțeleg.
-Exact!
Cu fiecare coafură realizată Adriana își trăiește pasiunea, una foarte neobișnuită pentru mulți.
O bancă dintr-un parc cu multă verdeață și multă liniște… Deodată, o fată îmbrăcată ca un curcubeu, îmi face o fotografie.

Echipa Zig Zag prin România

Echipa Zig Zag prin România

Cauți informații despre România frumoasă? Aici găsești postări turistice, fotografii spectaculoase, video dinamice și un strop de motivație de la români!
Echipa Zig Zag prin România

Ultimele postari ale lui Echipa Zig Zag prin România (vezi toate)