E o sătmăreancă hiperactivă. A jucat baschet până pe la vreo 25 de ani la Cluj, îi place să facă schi, a studiat pianul, chitara și mai și pictează din când în când. Dintre toate acestea, pasiunea ei a rămas schiatul, de care profită oriunde și oricând are ocazia. A avut mai multe afaceri, după care s-a reîntors în orașul natal. Însă și-a mai descoperit o altă pasiune pe lângă schiat: fotografia.
„Îmi plăcea fotografia și m-am apucat așa, fără să fac vreo școală. Tot timpul îmi place partea tehnică în orice. Desfăceam pe-acasă televizoare și tot felul de lucruri și uneori mă prindea taică-miu…Dacă tot îmi plăcea chestia asta, m-am angajat special în Cluj la un magazin ca să învăț cum se prelucrează poza la un studio care scotea pozele, cu mașină, cu aparat, să văd exact cum se face. Am zis că trebuie să fac asta. Apoi mi-am luat tot felul de aparate…îmi plac foarte mult. Tehnica- despre asta-i vorba!”
[mashshare]
Între Hand Made şi fotografie, cel mai bine le alegi pe ambele
Nu mare mi-a fost mirarea când am fost întâmpinat de un zâmbet larg la întâlnirea cu ea, o femeie pasionată de hand made și fotografie. Uneori rezonezi atât de bine cu un om, încât rămâi ca și lovit. Am căutat studio-ul ei crezând că e un studio unic. Dar ce să vezi? Un colţişor din lumea ei, altfel decât îţi imaginezi. E un colţişor, pe cât de cochet, pe atât de familiar. Un mic muzeu de articole hand made, aparate foto şi fotografii. Asta e lumea ei care o reprezintă și o definește.
După cum e vorba aceea, omul aranjează locul după chipul şi asemănarea lui.
M-a suprins felul cum era îmbrăcată dubaş, într-o rochiţă albastră, un papion foarte simpatic şi cu o bondiţă de-o vârstă pe care eu aş vrea să o depăşesc, 100 de ani vechime. Asta îi confirma stilul cu care eu, Ziggy cel nonconformist rezonez.
– Nu stai nicicum locului, Oana , care-i secretul tău?
-Tinere Ziggy, de mică am fost dată să fac de toate, aşa că am învăţat din mers. Fiecare are o lecţie de învăţat
Am răbdare – asta mi-i lecţia de învăţat în viaţă.
O vorbă din bătrâni îmi suna deodată: “Ziggy dragă, cu răbdarea treci şi ţara.”
Când am descoperit apoi parcul Grădina Romei, m-a impresionat clădirea Băii Comunale. Uimit de felul în care arată, știind cum era înainte, pentru că m-am informat, eram curios, oare cine a fost părtaș la transformarea ei? Caut pe internet mai multe detalii și o contactez. Abia aștept să cunosc persoana care a făcut din câteva ruine, o clădire impresionantă.
- Îmbunătățește-ți strategiile de business la TopHotel Conference 2024! - aprilie 17, 2024
- Înscrierile în competiția TopHotel Awards 2024 sunt deschise! - martie 5, 2024
- Industria ospitalității se reunește la TopHotel Conference & Awards 2023! - mai 19, 2023
Leave A Comment