Parc - Baia Mare

Agitația orașului și stresul de peste zi te obosesc psihic. Jungla de beton și poluarea îți afectează sănătatea. O plimbare relaxantă în parc este tot ce îți trebuie. Nimic nu se compară cu aerul curat și liniștea pe care o găsești aici. Într-un astfel de loc poți să gândești mai limpede. Calmul și frumusețea din parc îți transmit energie și vitalitate.

În orașul Baia Mare, un parc minunat își întinde aleile late înconjurate de spații verzi. Pentru a se relaxa după o zi grea, sătmărenii vin aici să admire natura. Singuri sau însoțiți, aceștia sunt foarte încântați de parcul central. Aici găsesc tot ce au nevoie pentru a se relaxa, de la oaze de liniște cu fântâni arteziene, până la spații de joacă pentru copii și locuri special amenajate pentru exerciții fizice. Toți recomandă cu drag o plimbare relaxantă în acest parc.

[mashshare]

ZiggY

Ascultându-mi conștiința – gânduri în parc

Este vremea când oamenii se îmbulzesc prin oraș cu treburi. Se pregătesc de zori pentru sărbătorile de iarnă ce vin cu repeziciune iar eu mă plimbam prin parc. Eram neliniștit și nu înțelegeam de ce. Am decis să evadez din agitația orașului și să îmi limpezesc gândurile în minunata lume a unui parc. Eram în Parcul Central din Satu Mare.

Mergând pe aleile întinse ca niște autostrăzi îmi veneau tot felul de gânduri. La un moment dat îmi spun:

– Ce fac eu? Unde îmi voi petrece sărbătorile? Sunt departe de casă…ar fi timpul să mă întorc.

După câteva secunde aud o voce, parcă din interiorul meu, care spune:

– Ziggy amice, la ce te gândești? Ești înconjurat de prieteni, unde vrei să pleci? Gândește-te la scopul tău. Amintește-ți de ce ai plecat și concentrează-te pe ce ai de făcut. Lasă prostiile și treci la treabă. Acționează!

Parcă trezit dintr-o amorțeală îmi amintesc ce am de făcut și pornesc printre copaci, prin parc, înapoi la hotel.

Echipa Zig Zag prin România